Nieuws

Nijmegen Global Athletics 2017

 

Drie Cifla-bestuursleden poseren trots tijdens de Nijmegen Global Athletics met clubgenote Susan Krumins-Kuijken. Zij haalde met haar tijd van 15:21,15 op de 5000 meter de limiet voor deelname aan de Wereldkampioenschappen Atletiek in augustus 2017 in Londen. Ook Ciflaat Mike Foppen was succesvol op de NGA: hij haalde de limiet voor deelname aan de Europese Kampioenschappen voor atleten onder de 23 jaar, in juli 2017 in Bydgoszcz, Polen. Mike liep de 1500 meter in 3:42,86. Diverse Ciflaten liepen persoonlijke records. Zie voor alle uitslagen www.nijmegenglobalathletics.nl.  

Roparun 2017

Beste ciflaten,

Ook dit jaar doe ik weer mee met Team 30 van de Roparun. We starten op 3 juni in Hamburg en hopen op maandag 5 juni in Rotterdam aan te komen. Dat doen we met acht lopers, die steeds een korte afstand lopen. De fietsers, waar ik zelf ook deel van uit maak, begeleiden deze hardlopers.

Maakt u racerunning bij Cifla mede mogelijk?

‘Kijk papa, ik kan rennen!’

  Mogelijk gemaakt door                 
gehandicaptensport kl 2ehandszorghulpmiddelen kl gemeentebergendal kl

 

Racerunning bij CIFLA                                                       

Er gebeurt veel bij de Nijmeegse atletiekvereniging Cifla! Momenteel hebben we ongeveer 330 leden en zijn we druk bezig om een nieuwe, bijzondere activiteit te ontplooien: racerunning. Graag vestigen we uw aandacht op dit initiatief, dat het voor jongeren met een beperking mogelijk maakt om te lopen en rennen.

 

Over CIFLA

cifla zwart 77x80
 
Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld

Partners

NeerlandiaHoutenVloeren kl

 

Sponsors Racerunning

gehandicaptensport kl

2ehandszorghulpmiddelen kl

gemeentebergendal kl