Cifla-activiteiten

Zilveren Waalbrugspeld voor Theo Terhaard

Tijdens het jubileumfeest op 9 september, ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Cifla, werd voorzitter Theo Terhaard onderscheiden met de Zilveren Waalbrugspeld, de hoogste stadsonderscheiding die de gemeente Nijmegen kent. De totaal verblufte Theo ontving de speld uit handen van burgemeester Hubert Bruls.

Nieuwe CIFLA trainers gezocht!


Zonder trainers geen trainingen. Zonder trainingen geen Cifla. Kortom: als ons trainerscorps niet op peil blijft, is de toekomst van de club in gevaar. Cifla heeft dringend aanvulling nodig. Is trainer worden iets voor jou? Ben je bereid om regelmatig, bijvoorbeeld 1 of 2 keer per maand (vaker mag ook) looptraining te geven aan een Cifla-groep? Informeer dan bij de trainerscoördinator naar de opleidingsmogelijkheden.


Naast de officiële trainersopleidingen van de Atletiekunie kun je misschien ook “Cifla-invaltrainer” worden. Dat is nogal informeel, maar jij kunt dan incidenteel de groep overnemen als de vaste trainer onverwacht uitvalt. Hiervoor stellen we enkele basiseisen, zoals loopervaring, verantwoordelijkheid nemen voor veiligheid, communicatie met de groep, parcours-bekendheid. Ook hiervoor geldt: neem contact op met de trainerscoördinator Jeannine Liebrand (trainingen@cifla.nl) en overleg met haar wat jij kunt bijdragen.

 

Banner Team7Heuvelen

 

Wie wordt de eerste Cifla clubkampioen Trailrunning?

Op 29 oktober a.s. heeft Cifla een primeur, dan vindt het eerste clubkampioenschap Trailrunning plaats. De wedstrijd wordt gelopen tijdens de Devilstrail Rijk van Nijmegen.

De strijd vindt plaats over twee afstanden: 11 of 33 kilometer. De 11 kilometer is een instap-afstand die voor veel Ciflaten haalbaar is. De 33 kilometer mag voor meer ervaren trailrunners geen probleem zijn!

Op beide afstanden wordt een klassement opgemaakt voor dames en heren (plaats 1, 2 en 3) en is er een prijsuitreiking.

Wil je er bij zijn? Schrijf dan zo snel mogelijk in voor de afstand van je keuze. Wacht niet te lang, het aantal deelnemers aan deze trail is beperkt! Vergeet niet bij je inschrijving bij ‘atletiekvereniging’ aan te geven dat je lid bent van Cifla.

Alles op een rij:

Wanneer:           zondag 29 oktober

Wedstrijd:          Devilstrail Rijk van Nijmegen https://devilstrail.nl/nijmegen/

Inschrijven:        https://inschrijven.nl/idealformulier?id=2017102900402&ag=j&tl=nl

Afstanden:         11 of 33 kilometer

Waar:                   Camping ‘De Groote Flierenberg’, Zevenheuvelenweg 57, Berg en Dal.

 

Hoofd 2 GetOffTheRoad

 

 

Clubweekend  2017,  Naar de Hunebedden in “Het land van  Bartje”
 
Goede tradities vragen om herhaling, zo ook het clubweekend van Cifla.
Van vrijdag 29 september t/m zondag 1 oktober 2017 is er weer het Cifla trainings- clubweekend.

Over CIFLA

cifla zwart 77x80
 
Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld

CIFLA wedstrijden

 

Partners

NeerlandiaHoutenVloeren kl

 

Sponsors Racerunning

gehandicaptensport kl

2ehandszorghulpmiddelen kl

gemeentebergendal kl