Ben je tussen de 12 en 18 jaar jong en lijkt hardlopen je wat? Dan is Cifla beslist een vereniging die past bij jou!
Atletiekvereniging Cifla is dé Nijmeegse club voor hardlopers, zowel op de baan als op de weg. Bij ons kun je je talent ontwikkelen, en vooral het plezier in hardlopen ervaren.
We hebben een groep jongeren die twee keer per week samen traint. Een keer op de atletiekbaan, een keer in het bos of op de weg. Op dinsdagavond van 18:00 uur tot 19:30 uur lopen we op de baan, op zaterdag van 10:00 uur tot 11:30 uur gaan we het bos in of we trainen op locatie.

Bij Cifla is kan iedereen zich thuis en veilig voelen. Onze jeugdtrainers zorgen voor een verantwoorde training, afgestemd op de persoonlijke ontwikkeling van elke jonge atleet. Maar naast sportieve prestaties staat zeker ook het plezier in hardlopen hoog in ons vaandel. We werken met doordachte trainingsschema’s, maar ook met uitdagende spelvormen.
In alle trainingen hanteren we een vaste opbouw, waarin de fysieke arbeid afgewisseld wordt met ontspannende oefeningen. Dit alles is gericht op het behalen van de persoonlijk gestelde doelen.

De Cifla-jeugdtrainers zijn uiteraard allemaal gediplomeerd en ze hebben ervaring in de omgang met jongeren. Ook beschikken ze over de door NOC-NSF gevraagde ‘verklaring omtrent gedrag’. Maar bovenal: het zijn allemaal zelf enthousiaste hardlopers, die weten waarom het zo’n leuke activiteit is. Zeker als je in groepsverband met leeftijdgenoten traint en loopt.
Dus kom het een keer uitproberen bij Cifla. Geheel vrijblijvend kun je drie keer met ons meetrainen op de dinsdagavond of zaterdagmorgen. Doen!

Stuur een mail naar jeugdtrainer@cifla.nl en overleg met de trainers wanneer je mogen verwelkomen.

 

Hoofd 2 Jeugd WatDoetCiflaVoorJou

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN