Oriënteren bij Cifla

Lijkt het je leuk of nuttig om te trainen bij Cifla? Je kunt bij Cifla ter oriëntering een week lang gratis mee trainen. Je hoeft je niet van te voren op te geven. Het is wel handig als je mailt naar het secretariaat dat je van plan bent te komen en wanneer, zodat de trainer vooraf kan worden ingelicht.
Zie voor alle trainingstijden en trainingsmogelijkheden het trainingsoverzicht Cifla. Heb je vragen, mail dan even, dan nemen wij contact met je op.

Nog sneller op de Zevenheuvelenloop? Kom dan trainen bij Cifla.
 
Atletiekvereniging Cifla helpt hardlopers om hun individuele grenzen te verleggen. Wil je snellere tijden gaan lopen? Dan bieden wij een combinatie van weg- en baantrainingen die je daadwerkelijk vooruit helpen. Ook ervaren hardlopers kunnen door ons aanbod minuten afsnoepen van hun persoonlijke records.
 
Kijk maar eens naar de cijfers van de Zevenheuvelenloop 2016. Van de deelnemende Ciflaten aan de 15 km liep 28% een tijd binnen het uur! De resultaten bij de 7 km (Zevenheuvelennacht) waren ook uitstekend: 26% van de Ciflaten bleef onder de 30 minuten. 
 
Dus als het jouw ambitie is om een goede wegwedstrijdloper te worden: doe een paar keer vrijblijvend mee aan de trainingen van Cifla. Kijk voor de tijden op deze website.


Trainers AV Cifla

 

CiflaBanner new

Over CIFLA

Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld
 
 

 

  • Postadres:
  • A.V. CIFLA
  • Marialaan 310
  • 6541  RR  NIJMEGEN