Nieuw: Jeugdtraining tijdens zomerstop!

Hoezo zomerstop? Houd je conditie op peil & ontwikkel je looptechniek!

In de zomer biedt AV Cifla jongeren van 12 tot 18 jaar een driemaanden-abonnement aan. Je kunt twee keer per week trainen: dinsdagen op de atletiekbaan, zaterdagen in het bos. Altijd onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Er is veel aandacht voor gezelligheid, contact met leeftijdsgenoten en ontwikkeling van je loopvermogen (snelheid, techniek en loopstijl).

 

Het zomerabonnement start op zaterdag 3 juni en stopt automatisch na dinsdag 29 augustus. Je kunt dus niet vergeten op te zeggen. Het abonnement kost € 25,00, dat is inclusief aansluiting bij de Atletiekunie (je bent dan verzekerd tijdens de trainingen).

Interesse? Kom gewoon op dinsdag of zaterdag naar de atletiekbaan in Brakkenstein, daar verzamelen we. Train de eerste keer gratis en vrijblijvend mee en ervaar hoe leuk het is om met leeftijdgenoten samen hard te lopen.

Dinsdagavond 18:00 – 19:30 uur: baantraining, atletiekbaan, Heemraadstraat 3 Nijmegen.
Trainer: Robert Hoogland of Steven Zwart

Zaterdag 10:00 – 11:30 uur, bostraining Heumensoord, verzamelen bij de atletiekbaan.
Trainer: Robert Hoogland of Patricia Heijmen

Specifieke vragen kun je stellen op jeugdtrainer@cifla.nl. Je krijgt dan snel antwoord.
Pas na een gratis proeftraining hoef je je aan te melden bij ledenadministratie@cifla.nl.

Over CIFLA

cifla zwart 77x80
 
Cifla is een samenstelling van de Latijnse woorden citius (snel) en flatus (wind). Snel als de wind, dat klinkt keurig, maar eigenlijk betekent het "snelle scheet". De naam is een mild protest tegen de destijds nogal formele en behoudzuchtige atletiekwereld

Partners

NeerlandiaHoutenVloeren kl

 

Sponsors Racerunning

gehandicaptensport kl

2ehandszorghulpmiddelen kl

gemeentebergendal kl